Centrum för teologi och religionsvetenskap

Humanistiska och teologiska fakulteterna | Lunds universitet

Vad kan jag få hjälp med?

Besök oss för att få hjälp med:

• Samtal om kursval och planering av studiegång
  • Antagnings- och examensfrågor
  • Registreringsfrågor
  • Studieteknik
  • Dispenser
  • Tillgodoräknanden från andra universitet
  • Om du har dyslexi, en syn- och hörselskada eller andra funktionshinder kan du få extra hjälp under din utbildning. Det kan till exempel handla om en personlig mentor eller utökad tentamenstid. För detta krävs beslut från enheten pedagogiskt stöd, med vilken vi hjälper dig att få kontakt med.
  • Kontakt med övrig personal vid CTR och Lunds universitet

För frågor som rör CSN ska du i första hand vända dig till din handläggare på CSN.

Du hittar oss på första våning i B-huset, rum B116 och B117. Då det kan vara svårt komma fram på telefon når du oss enklast via mejl:

Svaren på de vanligaste frågorna som dyker upp under studietiden hittar du i LUX-guiden:

ÖVERGÅNGSREGLER CTRA11/CTRA12

Har du klarat vissa moment på kursen "CTRA11 Religionsvetenskap och teologi: Grundkurs 30 hp", och vill se hur dessa tillgodoräknas till den nya grundkursen i religionsvetenskap och teologi CTRA12 (start VT2015)? Här hittar du en mall för övergångsregler.

Kontakta studievägledningen om du är osäker på vad som gäller i ditt fall.