SI-ledare VT22

CTRA12 Religionsvetenskap och teologi: Grundkurs 30 hp
Fanny Gottfridsson

Jag kommer vara SI-ledare för grundkursen i religionsvetenskap och teologi vårterminen 2022. Själv började jag studera på kandidatprogrammet i religionsvetenskap och teologi för 2 år sedan. Till våren börjar jag min femte termin och fortsätter att djupdyka ner i bibelvetenskapen. Jag ser fram emot att träffa er alla och få diskutera och reflektera över alla dessa spännande ämnen tillsammans! 

Ni når mig bäst på mail: fanny.g.gottfridssongmailcom

 

BIVC17 Bibelvetenskap: Gamla testamentet på grundspråk 15 hp
Desirée Lind

Jag kommer att vara SI-ledare på bibelvetenskap med hebreiska. Jag är student på CTR sedan ht19, och kommer under våren läsa judaistik. På SI-träffarna kommer vi tillsammans diskutera, reflektera, och hjälpas åt att förstå kursinnehållet, gå igenom gamla tentor och förhoppningsvis ha roligt på vägen!

E-post:  de1304li-sstudent.luse

 

Ansvarig SI-metodhandledare på CTR
Tania Norell

Sedan 2007 har jag på Lunds Universitet läst judaistik, bibelvetenskap, kyrko- och missionsstudier, religionsbeteendevetenskap, teologi, etik, religionsfilosofi, samt teoretisk filosofi, Latin, parapsykologi och kulturvetenskap. Jag har en Teol. kand. och en Fil. kand. i tros- och livsvetenskap och en Masterexamen i Visual Culture Studies och en Masterexamen i religionsfilosofi. Har en doktorandtjänst vid CTR i religionsfilosofi med etik som är vilande. För närvarande är jag studievägledare och SI-metodhandledare på CTR.

E-post: tania.norellctr.luse

Sidansvarig: johan.grevstigctr.luse | 2022-05-04